Arculattervezés

Modern megjelenés online és nyomtatott felületeken.
Az aktuális trendeknek megfelelő brand hatékonyan reklámozza cégét!
Ügyfeleinknek díjmentes konzultációt biztosítunk Sopronban.

A szükséges arculati elemek minden cég számára

Napjainkban minden vállalkozás/ cég számára fontos, hogy mit mutat kifelé, milyen megjelenést választ magának, mellyel megszólítja az érdeklődőket.
Az alap arculati megjelenéshez elengedhetetlen a logó, amely önmagában hordozza a és megfelelően közvetíti a cég értékeit. A logó mellett szükség van egy alap nyomtatott (névjegykártya, dokumentum sablon, stb.) és Online (weboldal, Facebook oldal, stb.) megjelenésre is.

Logótervezés

Minden arculat alapja a logó, ezért az arculattervezés első lépéseként ennek az arculati elemnek a kialakítását. A logónak hűen kell tükrözni a cég értékeit, könnyen megjegyezhetőnek és feltűnőnek kell lennie.

Névjegykártya

A névejgykártyákat már hosszú ideje alkalmazzák az elérhetőségek megosztására. A mai modern névjegyek a kapcsolati adatok feltűntetése mellett reklámértéket is hordozhatnak, melyet ajánlott kihasználni.

i

Dokumentumsablon

Régen a levélpapír sablon biztosította a levelezés egységes megjelenítését. Mára már azonban nem csak levelet használunk céges kommunikációra. Ide tartoznak a szöveges, táblázatos fájolk és a digitális bemutatók is.

Katalógus, Brosúra

A szolgáltatások bemutatása sokszor terjedelmesebb szövegezést igényel. Ilyen esetekben hajtott, illetve többoldalas kiadványokkal tudjuk megfelelően átadni a teljes információt az érdeklődőknek.

Szórólap, Plakát

A cégen kívüli reklámozások régi, jól bevált eszközei a szórólap és a plakát. Ezek az arculati elemek hatékony hírdető eszközök. Az arculathozz illeszkedő megjelenés, az erculati színek használata itt is fontos!

Online elemek

Modern világunkban online jelenlét nélkül könnyedén háttérbe szorulhatunk. Ezért ajánlott minden cégnek egy egyedi, arculathoz illeszkedő weboldal és az ismertebb közzösségi hálókon (pl. Facebook) való megjelenés

Szolgáltatásaink

Arculattervezés Sopronban

logótervezés Győr-Moson-Sopron megyében

Logó

Modern megjelenésű logóink hűen reprezentálják cége elveit, annak szolgáltatásait / termékeit. A logó tervezésénél létrehozzuk az arculat alap színeit és a typográfiát.

Arculattervezés, logó készítés Sopron és Mosonmagyaróvár körzetében - BnB ikon

Arculat

Kis- és nagyarculat tervezéssel hatékonyan mutathatja be cégét az érdeklődőknek és a potenciális ügyfeleknek. A megjelenés mindig fontos tényező!

Kiadványszerkesztés Sopron és Mosnmagyaróvár körzetében

Kiadvány

Nyűgözze le az érdeklődőket modern megjelenésű kiadványaival, melyekben a kialakítás, és az infografikák használata megkönnyíti az információ átadását az olvasók felé.

videó vágás, kisfilm készítés Győr-Moson-Sopron megyében és országszerte

Videó

A videóportálok terjedésével az imázsfilmek és a temékbemutató kisfilmek használata egyre inkább előtérbe kerül. Alklamazza Ön is ezt a hatékony megjelenési formát!

Kiemelt Ügyfeleink

Akiknek megjelenését már számos területeten továbbfejlesztettük

Med-Hun-Dent Zahnklinik Sopron, Ungarn
Dr Toka Dentalklinik Sopron, Ungarn
Hegel Dent Zahnklinik Ungarn, Mosonmagyaróvár
CE Dental Office Zahnklinik Ungarn

Tegye meg velünk az első lépést!

Adjon új lendületet cége megjelenésének és érjen el több potenciális ügyfelet!

Elérhetőségeink:

- Az Adatkezelési tájékoztató itt megtekinthető -