Keresőoptimalizálás

Weboldalak látogatottságának növelése a GOOGLE keresőből származó organikus forgalommal.

Az optimalizálás folyamata

A keresőoptimalizálás számos területre osztható. Ezen területek együttes fejlesztésével érhető el a legjobb eredmény.
Egy weboldal úgy érhet el előkelő pozíciót a GOOGLE találati listáján, ha a keresőrobotok azt állapítják meg róla, hogy a rajta található tartalom az egyik legmegfelelőbb információt nyújtja a kereső személyek számára az adott témában. Ahhoz, hogy ez az összkép kialakuljon, több területen is megfelelő intézkedések szükségesek.

kulcsszó tervezés

Az internet sokrétű dolog, azonban nem mindenre van rajta kereslet. Ahhoz, hogy oldalunkra organikus látogatókat tereljünk, tudnunk kell, hogy a számunkra releváns témákban milyen kifejezésekre keresnek rá.

OnPage SEO

A jó pozíciókat csak egy megfelelően kialakított weboldallal érhetjük el. Minden egyes optimalizált elem hozzásegít minket a sikerhez. pl.: fontos a megfelelő oldalszerkezet, a képek megfelelő lekezelése, a belső linkek, …

Minőségi tartalom

Az oldal tartalmának elkészítésekor törekednünk kell arra, hogy minél bővebb és relevánsabb szövegeket írjunk. A tartalmas, ésszerűen tördelt weboldalakon látható, hogy az oldal kezelői hozzáértő személyek.

LINKÉPÍTÉS

Weboldalunk megítélésének egy nagy részét teszi ki a hivatkozó oldalak száma és azok minősége. A linkek kiépítésénél fontos, hogy jó minőségű oldalakról szerezzünk értékes és releváns linkeket!

Social Media

Ma már a keresőoptimalizálás nem létezhet a megfeelelő brandépítés nélkül. Az online brandépítés fellegvárai pedig a népszerű Social Media oldalak mint a Facebook, az Instagram és a G+.

Elemzés & Korrigálás

Az SEO (Search Enigin Optimization) kezdetétől folyamatos elemzés (analitika) szükséges. Az elemzések alapján az keresőoptimalizálást korrigálhatjuk, így javulnak az eredmények is.

Szolgáltatásaink

Keresőoptimalizálás terén

Responsive weboldal készítése Győr-Moson-Sopron Megyében

Havidíjas optimalizálás

A keresőoptimalizálás egy hosszú folyamat (1-3 év), amellyel a weboldalra jelentős releváns, organikus forgalmat terelhetünk a GOOGLE-ből, a BING-ből és más keresőkből. Minden Projektünk egy felméréssel indul, ahol megállapítjuk az adott terület nehézségét, azt, hogy a konkurencia mekkora része végez optimalizálást és milyen mértékben teszi azt. Ezen felül a cég számára releváns havi átlag kereséseket is felmérjük.

Ezekből az adatokból megállapítható, hogy milyen távú felfutási idővel kell számolni, és hogy mekkora munka szükséges az első oldalra kerüléshez.

weboldal üzemeltetés Magyarországon

Local SEO

Sokszor előfordul, hogy egy vállalkozásnak, cégnek, nincs szüksége a teljes országot, vagy kontinenst lefedő optimalizációra. Ezt a nyújtott szolgáltatások/ termékek milyensége, és az ügyfélkör határozza meg.

Amennyiben a cél az, hogy egy adott városból és annak bizonyos vonzáskörzetéből gyűjtsük be a releváns érdeklődőket, elegendő lehet egy lokális keresőoptimalizálás is. A lokális optimalizálás megfelelő beállítású GOOGLE cég regisztrációval kombinálva kiváló eredményeket produkálhat már akár pár hónap alatt. 

Kiemelt Ügyfeleink

Akiknek megjelenését már számos területeten továbbfejlesztettük

Med-Hun-Dent Zahnklinik Sopron, Ungarn
Dr Toka Dentalklinik Sopron, Ungarn
Hegel Dent Zahnklinik Ungarn, Mosonmagyaróvár
CE Dental Office Zahnklinik Ungarn

Tegye meg velünk az első lépést!

Adjon új lendületet cége megjelenésének és érjen el több potenciális ügyfelet!

Elérhetőségeink:

- Az Adatkezelési tájékoztató itt megtekinthető -