Dental weboldal optimalizálás referencia - Hegel Dent Fogászat honlapja

Dental SEO & Listaoldalak

Napjaink modern fogászati klinikáinak elngedhetetlen, hogy elérhetőek legyenek az internetes érdeklődők részére. Csak így lehet felvenni a versenyt a növekvő konkurenciával.
Fogászati weboldal készítés és optimalizálás referencia - Med-Hun-Dent Fogászati klinika honlapja

Minőségi Online Megjelenés

A minőségi weboldal és az elkelő GOOGLE pozíciók nagy mértékű releváns érdeklődőket irányítanak a fogászathoz, melyekből új páciensek köteleződhetnek el.
Fogászati weboldal készítés és optimalizálás referencia - Med-Hun-Dent Fogászati klinika honlapja

Fogászati Brand létrehozása

Az online megjelenés alapja a megfelelő Brand. Egy kifinomult arculat sokban javítja az érdeklődők konverzióját. Az online megjelenés mellett, igény szerint a különböző médiákon való megjelenést is megtervezzük Önnek.

Használja ki Ön is az ügyfélszerzés legmodernebb módját

és növelje meg páciensei számát!

Az internet folyamatos fejlődésével és a mobil kommunikációs eszközök elterjedésével mára az online tér lett az elsődleges reklám és értékesítési felület. Naponta több millió látogató böngészi a Internetet újabb termékek és szolgáltatások iránt.

A fogászati kezelések is népszerűnek számítanak a Google keresőben. A statisztikák azt mutatják, hogy a német és angol nyelvterületeken szinte töretlen a magyarországi fogászatok iránti érdeklődés. A 2018-es évben is számos magyar és idegen nyelvű fogászati kulcsszó ért el havi átlag 1.000 körüli, egyedi keresést. Nem csoda tehát, hogy sok magyarországi fogászat küzd azért, hogy minél előrébb jusson a Google keresőjében bizonyos fogászati kifejezésekre, legyen az magyar, vagy idegen nyelvű kulcsszó. Ezek a fogászatok már tudják, hogy az online piac milyen lehetőségeket rejt magában.

Dental weboldal optimalizálás referencia - Hegel Dent Fogászat honlapja

2 lépés

a hazai és külföldi pacientúra bővítéséért

01

Fogászati weboldal készítése és üzemeltetése

Ahhoz, hogy praxisát / fogászati klinikáját sikeresen megismertese az internetes közönséggel, szüksége van egy modern, mobilbarát weboldalra, amely kiválóan bemutatja fogászati szolgáltatásait, azok minőségét, a praxist és a fogászat alkalmazottjait. A weboldal elkészítését követően üzemeltetést is igénybevehet, amely biztosítja a weboldal naprakész szerkezeti és tartalmi megjelenését, így látogatói mindig aktuális információt találnak a praxis weboldalán.

02

A Praxis oldal optimalizálása

Az elkészült fogászati honlapot meg kell ismertetni a közönséggel. Ennek az egyik leghatékonyabb módja a keresőoptimalizálás (SEO), amely hosszú távon nyújt folyamatos érdeklődőket a praxis számára. A Google keresési lista elején szerepelni hatalmas presztízst jelent. Mivel az organikus kereséseknél az érdeklődök nagy része már az első oldalon átkattint egy kilistázott weboldalra, fontos, hogy a fogászat weboldala minél előrébb helyezkedjen el. A keresőoptimalizálásra egy hosszútávú befektetésként érdemes tekinteni, amely tartós profitot eredményezhet.

Szeretné, hogy fogászati weboldalának megjelenése
és online marketing folyamatai eredményesen, egy kézben fussanak?

Arculat kialakítása

Az arculattervezéssel felkeltjük a figyelmet, kitűnhetünk a versenytársak közül

Az egyedi, modern logó és arculat minden cég számára elengedhetetlen. Az érdeklődők első körben mindig egy arculati elmmel találkoznak, ezért fontos, hogy ezen elemek megfelelőképpen fel tudják kelteni az érdeklődést a fogászati szolgáltatások iránt. A minőségi kezeléseket csak egy minőségi arculattal tudunk megfelelően bemutatni. Számos fogászati projektel a hátunk mögött, átfogó tudással biztosítjuk ügyfeleink részére a megfelelő megjelenést.

Online Marketing

A fenntartható fejlődés egyik alappillére egy jól kidolgozott marketing stratégia, amely folyamatos elemzéssel és fejlesztéssel növeli az érdeklődők számát.

A megfelelő kommunikáció mindig is fontos volt a praxisok számára. Napjainkra a social média és a fizetett online hírdetések a legeredményesebb csatornák, melyeken gyorsan és hatékonyan érhetők el a fogászati szolgáltatások iránt érdeklődő felhasználók. A folyamatos kommunikációval bizalomépítést érhetünk el. Számos csatorna áll rendelkezésünkre, hogy pácienseket érjünk le, pl.: Facebook, GooglePlus, Pinterest, Twitter, stb.. Ezekből fizetett hírdetésre két médiát használunk (Facebook, AdWords).

Megjelenés fogászati listázó oldalakon

Melyek TÖBB LÉPÉSBEN SEGÍTIK WEBOLDALA LÁTOGATOTTSÁGÁnak növeléséT

Folyamatosan bővülő és fejlődő, német és angol nyelvű fogászati listázó oldalainkon biztosítjuk a praxisok számára a minőségi megjelenést. Ezek a weboldalak kiváló online reklámnak számítanak, ugyanis az optimalizálásnak köszönhetően folyamatos látogatottsággal bírnak. Így az oldalainkra érkező külföldi látogatók könnyedén konvertálódhatnak az Ön praxisánál pácienssé. A fogászati témákra épülő weboldalainkon a találati lista folyamatosan rotálódik, így az újonnan felkerült fogászatok is ugyanakkora eséllylel jelennek meg az első pozícióban.

Kérje árajánlatunkat fogászati weboldalának és online jelenlétének megfelelő kialakítására. Amennyiben már rendelkezik weboldallal, kérjük adja meg a praxis webcímét, és mi elkészítjük annak ingyenes elemzését is, melynek eredményét válaszlevelünkben megosztjuk Önnel.

Ingyenes Ajánlatkérés

15 + 14 =

Kiemelt Ügyfeleink

Akiknek megjelenését már számos területeten továbbfejlesztettük

Med-Hun-Dent Zahnklinik Sopron, Ungarn
Dr Toka Dentalklinik Sopron, Ungarn
Hegel Dent Zahnklinik Ungarn, Mosonmagyaróvár
CE Dental Office Zahnklinik Ungarn

Tegye meg velünk az első lépést!

Adjon új lendületet cége megjelenésének és érjen el több potenciális ügyfelet!

Elérhetőségeink:

- Az Adatkezelési tájékoztató itt megtekinthető -