Weboldalkészítés

Modern megjelenésű, mobilbarát (responsive) weboldalak készítése és üzemeltetése. Helyezze megfelelő kezekbe weboldalát!

A weboldal tervezése

Egy jól konvertáló weboldal létrehozásának több fázisa van.
Ahhoz, hogy az elkészült weblap tökéletesen működjön és a felhassználói élmény is megfelelő legyen, minden folyamatot a lehető legjobban el kell végezni.

Webdesign Tervezés

Ahhoz hogy az információt megfelelően közvetítsük a weblapra látogatóknak, pontos tervezés szükséges mind grafikai, mind tartalmi téren is. A Typográfiaés az infografikák használata ma már alap követelménynek számít.

Szekvenciális felépítés

Az információt átlátható formában, jól elválasztva adagoljuk a látogatónak, hogy az érdeklődést folyamatosan fenntartsuk. Minden szekciónak legyen egy főcíme (reklámszövege), így a látogató gyorsan megtalálhatja azt, amit keres.

Mobilbarát tartalom

Mivel napjainkban a webes böngészések több mint 60%-a mobil eszközökön zajlik, kiemelten fontos, hogy weboldalunk tartalma megfelelően jelenjen meg a mobil eszközökön is, vagyis mobilbarát (responsive) kialakítású legyen.

optimalizált tartalom

Az optimalizált tartalom azt a célt szolgálja, hogy a weboldal töltési idejét a lehető legjobban lecsökkentsük. A lassan töltődő oldalaknál látogatóvesztés figyelhető meg, a túlzott várakozási idő végett.

SEO ready weboldal

Nagyon fontos, hogy a weboldal megfelelő lehetőségeket nyújtson a későbbi keresőoptimalizálásban. A forráskódnak számos elemet tartalmaznia kell, melyeket a későbbiekben könnyedén változtathatunk.

k

Kezelhető tartalom

Az elkészült weboldalt a későbbiekben nagy valószínűséggel bővíteni is kell majd. Új aloldalak, cikkek jönnek létre, melyek elkészítéséhez az általunk alkalmazott WordPress motor egy igazán átlátható admin felület biztosít. 

Szolgáltatásaink

Weboldalkészítés terén

Responsive weboldal készítése Győr-Moson-Sopron Megyében

Weboldal készítés

Modern, mobilbarát weblapok létrehozása, a mai trendeknek megfelelő megjelenéssel.

weboldal üzemeltetés Magyarországon

Weboldal üzemeltetés

A létrehozott weboldal teljes felügyelete, működésének biztosítása, a tartalom szerkesztése

Kiemelt Ügyfeleink

Akiknek megjelenését már számos területeten továbbfejlesztettük

Med-Hun-Dent Zahnklinik Sopron, Ungarn
Dr Toka Dentalklinik Sopron, Ungarn
Hegel Dent Zahnklinik Ungarn, Mosonmagyaróvár
CE Dental Office Zahnklinik Ungarn

Tegye meg velünk az első lépést!

Adjon új lendületet cége megjelenésének és érjen el több potenciális ügyfelet!

Elérhetőségeink:

- Az Adatkezelési tájékoztató itt megtekinthető -